Ara

3 Aralık Engelliler Günü nedeniyle Okulumuzda Kütahya Rehberlik Araştırma Merkezi Özel Eğitim Öğretmeni Aliihsan YILDIRIM ve Psikolojik Danışman Fatih KOCAKAPLAN tarafından ''Engelli Hakları ve Eğitsel Değerlendirme Süreci '' Hakkında Velilerimize seminer verilecektir. Velilerimiz, Özel gereksinimli çocuğu olan  Aileler ve ilgi duyan herkes davetlidir.

13 .06.2022 tarihinde EGEP mesleki gelişim kapsamında Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dil ve Konuşma Terapisi Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Didem ÇEVİK'in katılımıyla Okul Öncesinde Dil ve Konuşma Terapisi semineri düzenlenecektir. İlgi duyan herkes davetlidir.

Anne ve çocuklarımızın yarıştığı "Kim Farkında Olmak İster?" yarışma ve etkinliğimize bekleriz...

Teknofest Eğitim Teknolojileri Yarışmasında, Öğretmenlerimizden Ersin ERMEÇ,Elifnur TATOĞLU ve Yıldırım BAYAZIT'dan oluşan '' Frigyalılar Takımı '' ile Mezun Kategorisinde 79.5 puan alarak ön değerlendirmeyi geçtik. Başta tasarımın mimarı Ersin ERMEÇ olmak üzere destek veren takım üyeleri Elifnur TATOĞLU'na ve Yıldırım BAYAZIT'a emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz ve Nafi Güral Fen Lisesi ile ortak olarak yürütmüş olduğumuz ''Özel Arkadaşım '' adlı  eTwinning Projesi kapsamında ihtiyacı olan bir kişye bağışlanmak üzere sandalye almak adına mavi kapak topluyoruz. Şubat ayı sonuna kadar kapak gönderebilirsiniz. Sayım sonrasında en çok kapağı toplayan sınıfımıza sürpriz hediyemiz vardır. Ayrıca okullarımızı takip eden değerli takipçilerimiz sizlerde kapak toplayarak Kütahya Özel Eğitim Anaokulu ve Kütahya  Nafi Güral Fen Lisesine teslim edebilirsiniz. Duyarlılık göstererek destek veren herkese çok teşekkür ederiz.