DEĞERLİ VELİLERİMİZ'' 4 EKİM HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ FOTOĞRAF YARIŞMASI'' NA KATILIMLARINIZI BEKLİYORUZ

''SEVGİYLE PAYLAŞIYORUM''

(4 EKİM HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ )

Okulumuz Kütahya Özel Eğitim Anaokulu bünyesinde gerçekleştirilecek olan 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında fotoğraf yarışması planlanmıştır.

Amaç, proje kapsamında 4 Ekim Hayvanları Koruma günü ile ilgili hayvanların korunması, hayvan sevgisi kazandırılmasına yönelik farkındalık çalışmalarına katılan öğrencilerimizin aileleri ile birlikte doğada zaman geçirmelerini hedeflemektedir.

Etkinlik kapsamında ''SEVGİYLE PAYLAŞIYORUM'' fotoğraf yarışması planlanmaktadır. Yarışma okulumuza devam eden öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleştirilecektir. Öğrencilerimiz aileleri ile birlikte çekmiş oldukları fotoğrafı aşağıda belirtilen mail adresine göndererek yarışmaya katılacaklardır.

Okulumuza  gönderilen fotoğraflar içinden hayvan sevgisi temasını yansıtan en iyi 3 fotoğrafa ödül verilecektir.

Başvuru Tarihi: 28 Eylül 2022

Son Başvuru Tarihi:  5 Ekim 2022  17:00